Hulpgoederen

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het inzamelen van goederen die in Nederland weinig of geen waarde meer hebben. In de Dominicaanse Republiek krijgen ze “een tweede leven”. De goederen worden in dozen verzonden en tegen een kleine vergoeding verkocht aan de lokale bevolking. Zo kan er hulp geboden worden en bestaande voorzieningen in stand blijven.

We verzamelen voornamelijk incontinentiemateriaal en stoma-materiaal in. Ook goederen zoals bijvoorbeeld schoenen, haaraccessoires, keukenspullen, potloden, pennen, schriften, handdoeken, lakens, kralen, knopen, klein speelgoed, bestek, voeding, keukenspullen (geen glaswerk) en naaimachines, ook antieke exemplaren of met een defecte motor zijn van harte welkom.

Mocht u ver van Woudenberg verwijderd wonen dan bieden wij de mogelijkheid een oproep op de site te maken, om te combineren met anderen bij u in de buurt, ga hiervoor naar onze pagina “PRIKBORD”

Wanneer en waar kunt u goederen brengen:
U kunt een afspraak maken door een e-mail te zenden naar [email protected] of door één van onderstaande telefoonnummers van de bestuursleden te bellen:
Jaap van Deelen tel. 0342 – 45 14 88
Ellia Arts tel. 0487 – 56 21 87
Ria Huigenbos tel. 033 – 277 38 21