Hulpgoederen

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het inzamelen van goederen die in Nederland weinig of geen waarde meer hebben. In de Dominicaanse Republiek krijgen ze “een tweede leven”. De goederen worden in dozen verzonden en tegen een kleine vergoeding verkocht aan de lokale bevolking. Zo kan er hulp geboden worden en bestaande voorzieningen in stand blijven.

We verzamelen voornamelijk incontinentiemateriaal en stoma-materiaal in. Ook goederen zoals bijvoorbeeld haaraccessoires, potloden, pennen, schriften, kralen, knopen, klein speelgoed, bestek, voeding, keukenspullen (geen glaswerk) en naaimachines, ook antieke exemplaren of met een defecte motor zijn van harte welkom.

Wanneer en waar kunt u goederen brengen:
U kunt een afspraak maken door een e-mail te zenden naar [email protected] of door één van onderstaande telefoonnummers te bellen:
Jaap van Deelen (voorzitter) tel. 0342 – 45 14 88
Ellia Arts (secretaris) tel. 0487 – 56 21 87

Len Meijerink (penningmeester en hulpgoederendepot) tel. 0527 – 23 12 81

Ria van Huigenbos (hulpgoederendepot) tel. 033 – 277 38 21

Adresgegevens hulpgoederendepots:

Regio Midden en Zuid 

Ria van Huigenbos

Barneveldsestraat 14

3925 MJ Scherpenzeel

Regio Noord 

Len Meijerink

Lindedijk 2

8374 EA Kuinre

Mocht u ver van Scherpenzeel of Kuinre verwijderd wonen dan bieden wij de mogelijkheid een oproep op de site te maken, om te combineren met anderen bij u in de buurt, ga hiervoor naar onze pagina “PRIKBORD”