Maimon journaal (2)

Op 16 december 2013 hebben we een Maimon journaal gepubliceerd op deze website. Daar willen we hierbij een vervolg aan geven omdat we het belangrijk vinden u op de hoogte te houden over alle kleine en grote gebeurtenissen in Maimon. Uiteindelijk is dat ons doel, daar moet het terecht komen.

Zaterdag 21 december is er door de stichting Fundacion Candida Minaya een kerstmaaltijd georganiseerd. Onderstaand een samenvatting van Henny’s relaas:

Gisteren mochten we kerstfeest vieren met veel mensen, die normaal geen goed gevuld bord zien. Ruim 100 borden zijn gevuld van eigenaar gewisseld! Wat een dankbaar werk om samen met en voor elkaar te zorgen! Het feest begon om 2 uur, met de opening en een korte meditatie, daarna werd er ruim een uur enthousiast meegezongen met de 2 gitaristen, die een scala van bekende kerstliederen lieten passeren. Men werd welkom geheten met een glas speciale kerstwijn. Na de samenzang werd de maaltijd uitgedeeld, vergezeld met een beker vruchtenpunch,zonder alcohol en aan het eind, om 4.30 uur, kreeg iedereen een zak met snoep en fruit. Veel mensen waren ontroerd door dit onthaal en vertelden dat ze koninklijk gegeten hadden. Ze wensten iedereen, die betrokken was bij dit onthaal, Gods zegen toe. Iedereen, die niet kon komen door ziekte, heeft de maandag erna een tas met groente en fruit gekregen

kerstdiner

kerstdiner 2

 

Tenslotte willen we u nog even voorstellen aan het echtpaar Silverio:

Op de foto onder het echtpaar Silverio. Francisca heeft onlangs opnieuw een beenamputatie ondergaan, doordat ze suikerpatiënt is, heeft ze nu helaas al allebei haar benen verloren. Fijn dat de stichting hen kan helpen, haar aan een rolstoel. Tien jaar geleden was Felix heel actief voor onze stichting, maar nu laat de gezondheid het afweten. Beiden zijn de 80 jaar al gepasseerd! We helpen een handje met de voedingsmiddelen, die hun dieet toestaat.

Silverio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *