3 x actie!!!

Deze maand bestaat de stichting Zon voor Maimon één jaar. We zijn blij en dankbaar wat er in dit eerste jaar tot stand gekomen is. Omkijken is goed op zijn tijd, maar we mogen ons ook verheugen op wat komt. Zo zijn we telkens weer aangenaam verrast, als we horen van nieuwe initiatieven zoals onderstaand:

Beatrixkerk Ede.
De Beatrixkerk in Ede heeft aangegeven dat zij als collectedoel voor de maandelijkse jongerendienst Zon voor Maimon heeft gekozen. Dit voor een periode van 5 maanden, van september t/m januari. Nadien zal het totale bedrag uitgereikt worden via een symbolische cheque. Ook wordt in de diensten kort iets over het werk van de stichting verteld, terwijl er in één van de diensten ruimte is voor Jaap van Deelen om over het werk te vertellen. We zijn blij en dankbaar voor deze toezegging, dat spreekt voor zich.

CBS De Wegwijzer Overberg.
Januari van dit jaar mochten we al een tipje van de sluier oplichten. De Christelijke basisschool in Overberg gaat dit jaar naast hun adoptiekind ook sparen voor de stichting Zon voor Maimon! Ook hier wordt flink aan de informatie verstrekking gedaan, wat heel belangrijk is. De flyer van ZvM is verspreid als bijlage bij een nieuwsbrief voor de ouders. Daarnaast gaan Gerbe en Iris Hardeman a.s. maandag 7 oktober aan alle kinderen van de school meer vertellen over de Dominicaanse Republiek. Jong geleerd is oud gedaan, hiermee zijn ze denk ik de jongste medewerkers van de stichting! We hopen dat beide inzamelingen veel op mogen brengen, maar ook dat de informatie een stuk bewustwording onder de kinderen/jongeren teweeg mag brengen.
Update 14 oktober 2013:
Ondertussen hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 3 een sponsorloop gehouden voor Zon voor Maimon, opbrengst het mooie bedrag van €. 111,-
Daarbij blijft het niet, de komende weken gaat de school heel concreet aan het werk door een inzameling te houden voor kinderen op een school in de Dominicaanse Republiek. Zie de ouderbrief hieronder.
2013-10-14 Brief zendingsactie

Speculaas actie.
Niet nieuw, maar terug van weggeweest is de speculaas actie. Het is weer de hoogste tijd om onze “speculaas klanten” te bedienen. We hebben weer een grote voorraad heerlijke speculaas brokken ingeslagen en hopen op een grote inzet van de vrienden van Zon voor Maimon om alles aan de man/vrouw te brengen. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk waar u in uw eigen omgeving speculaasbrokken af zou kunnen zetten. Uiteraard allemaal voor het goede doel!DSC09484
1 pak voor €. 2
3 pakken voor €. 5
14 pakken voor €. 23 ( doos )
Bestellen per e-mail [email protected] of telefonisch 033-2773821
Af te halen bij ons pand in Veenendaal op dinsdag 5 november tussen 19.30 – 21.30
of bij de familie Huigenbos, Barneveldsestraat 14, 3925 MJ Scherpenzeel.