Wat jij kunt doen

Jouw bijdrage, hun toekomst

Geef een gift

Met uw betrokkenheid en toewijding kunnen we met elkaar dit werk blijven doen en kunnen we de mensen in de regio Maimon tot steun zijn. U kunt uw eenmalige of periodieke financiële bijdrage overmaken naar IBAN: NL24 ABNA 0580 95 2916. Heel hartelijk dank voor uw steun. Stichting Zon voor Maimon is een ANBI-erkende instelling waardoor uw gift aftrekbaar is. Het dossiernummer is: 84582 U kunt de ANBI-status van Zon voor Maimon zelf opzoeken op de website van de belastingdienst.

Koop via Sponsorkliks

Via de button van Sponsorkliks kunt u onze Stichting op een hele makkelijke manier sponsoren. Het kost u niets! Nou ja, uw eigen aankoop wel natuurlijk.

Via de button ‘Winkel en Sponsor‘, rechts-bovenaan deze website, gaat u naar uw webwinkel van uw keuze. U bestelt gewoon wat u wilt bestellen en een deel van de commissie wordt door de webwinkel via Sponsorkliks naar onze Stichting overgemaakt. U kunt bij vele bekende webwinkels terecht, zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, Hema, enz. Ook het boeken van reizen via Booking levert veel op voor de stichting.

Wanneer u digitaal wilt gaan winkelen, denkt u er dan vooral aan om via de button naar de gewenste winkel te gaan.

Lever goederen in

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het inzamelen van goederen die in Nederland weinig of geen waarde meer hebben. In de Dominicaanse Republiek krijgen ze “een tweede leven”. De goederen worden in dozen verzonden en tegen een kleine vergoeding verkocht aan de lokale bevolking. Zo kan er hulp geboden worden en bestaande voorzieningen in stand blijven.

We verzamelen voornamelijk incontinentiemateriaal en stoma-materiaal in. Ook goederen zoals bijvoorbeeld schoenen, haaraccessoires, keukenspullen, potloden, pennen, schriften, handdoeken, lakens, kralen, knopen, klein speelgoed, bestek, voeding, keukenspullen (geen glaswerk) en naaimachines, ook antieke exemplaren of met een defecte motor zijn van harte welkom.

U kunt een afspraak maken door een e-mail te zenden naar [email protected] of door één van onderstaande telefoonnummers van de bestuursleden te bellen:

Jaap van Deelen (voorzitter) tel. 06-40900603
Ellia Arts (secretaris) tel. 06-42649657
Len Meijerink (penningmeester en hulpgoederendepot) tel. 06-20657846