Maimon journaal (8)

Domingo en ik kijken terug op een mooi verblijf in Nederland. Direct op de dag van aankomst stonden we ’s avonds al dozen in te pakken in het magazijn! Het was voor ons mooi om te zien en te ervaren hoe alle handen daar bezig waren en in korte tijd 18 dozen klaar hadden staan voor vertrek naar Maimon. Wat zal het daar weer een flink aantal mensen blij maken!

Zaterdag, 5 september mochten we mee om dozen te vullen met de restanten van de kerkmarkt in Barneveld. Helaas hadden we die dag geen mooi weer, maar de sfeer was goed. Wat zijn er toch veel lieve mensen bezig met goede doelen. Hartverwarmend om te zien hoeveel helpende handen iets proberen te zijn voor een ander. We gingen met veel dozen terug naar het magazijn, zodat ook daar weer volop werk aan de winkel was voor de volgende inpakavond.

Op de inloopmiddag hadden we weer verrassende ontmoetingen, zo leuk om mensen na lange tijd weer te spreken. Ook werden er veel spullen binnen gebracht. Het doet ons veel om te zien hoe betrokken jullie zijn bij ons project. We doen ons best om alles weer op de goede plaats te krijgen.

We hebben de laatste zaterdag ook nog even geholpen met het perenplukken in ’t Goy. Geweldig leuk werk om zo samen ontspannend bezig te zijn in de natuur en te werken aan één doel, geld verzamelen voor verzending van de dozen.

Jullie begrijpen dat het afscheid weer moeilijk was, maar ook dat we met een hart vol dankbaarheid aan alle mensen die iets voor ons doen, terug zijn in Maimon en weer vol ijver en nieuwe energie aan het werk zijn. Jullie zijn van harte uitgenodigd om eens te kijken wat wij doen en eventueel zelfs meehelpen. De koffie staat klaar.

De hartelijke groeten namens onze stichting,

Domingo en Henny

c691454a9e7045e554d60642babe323f a3be1ff2185cb275ca78228b0c08d754 247bbe2b2cb9ef068842a788749893d9