Maimon journaal (9)

Hallo allemaal,

En….ook al weer lekker op gang gekomen in het nieuwe jaar? Hier kunnen we er wat van….. Inmiddels staat de afrastering op een fundering en op stenen. Er is aan erfverharding gedaan en zijn officiële parkeerplaatsen. Inmiddels is het magazijn op dakhoogte en hopelijk deze maand af. De kliniek is volledig opnieuw geverfd, van binnen en van buiten. De meeste apparatuur is geïnstalleerd, incl. airconditioning. We hebben nu sinds een paar weken, 24 uur per dag elektriciteit!!!! De kliniek is voorzien van 220 volt, de rest op 110 volt. Bijna het gehele elektriciteitsnet is vernieuwd. Onze hoofdweg in Maimon is voorzien van straatverlichting. Dat allemaal in 2016!!!!!! De eerste fase voor de legalisering van de apotheek is gedeponeerd en wacht op toestemming van het ministerie voor de gezondheidszorg. Inmiddels werken er 4 tandartsen om toerbeurt in de kliniek. Kortom, er wordt flink gewerkt.

Vandaag kwam er weer een nieuwe klant bij voor stomamateriaal. Er is steeds meer vraag naar. Wat ben ik blij met jullie inzet voor dit materiaal! Gelukkig zijn we gezond en mogen we dit werk doen.

Op dit moment regent het, waar we heel blij mee zijn. De rivieren worden weer een beetje gevuld. De toeristen zijn hier iets minder ( vandaag kwam er een cruiseschip binnen ), maar vanwege de ruwe zee konden de mensen niet van boord. Men ging door naar St. Thomas. Jammer. Goed nieuws, het lijkt er op dat dezelfde maatschappij van de cruiseschepen ook hotels gaat bouwen in Maimon. Volgens plan moeten deze in 2018 klaar zijn. Goed voor veel nieuwe arbeidsplaatsen.

Hoe gaat het met jullie? Ik ben benieuwd. Stevige omhelzing voor jullie.

Hartelijke groeten namens heel Maimon,

Henny