TERUGBLIK INLOOPMIDDAG 2 JULI 2016

Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen, werd het uiteindelijk toch een zonnige middag. Niet alleen qua weer, maar ook in onze hal scheen de zon. Het was een gezellige en geslaagde middag. We hebben weer veel mensen mogen ontvangen. We zagen vele bekende gezichten, maar ook een aantal nieuwe gezichten. Het is altijd fijn om nieuwe mensen te mogen verwelkomen en we hopen ze vaker te mogen ontmoeten in onze hal.

Doordat de bezoekers wat meer verspreid over de middag kwamen, hadden we ook tijd om met iedereen een praatje te maken. Vooral voor Henny was dit erg fijn, zo kon ze met iedereen even bijpraten.

Ook dit jaar werden er weer grote hoeveelheden goederen aangevoerd, waarvoor grote dank! We kunnen vooruit met het inpakken van de dozen. En ook dit jaar sprak Henny weer mooie woorden, die ons ook weer inspireren om door te gaan met ons werk. Het is fijn om zoveel betrokkenheid bij ons werk en het werk van Henny te mogen ervaren.

Dit werk kunnen we echter niet alleen en zeker niet zonder u allen. Namens onze Stichting, het Bestuur en Henny willen we u hartelijk danken voor uw inzet, op welke manier dan ook, en uw betrokkenheid in het afgelopen jaar. We hopen ook in het komende jaar op u te mogen rekenen

. Open dag ZvM 02-07-2016 011 Open dag ZvM 02-07-2016 006