Vervolg actie CBS De Wegwijzer

 

Op 2 november 2013 plaatsten wij een bericht over de pauzeactie van de Christelijke Basisschool “De Wegwijzer” uit OverbeFoto 1rg. Onderstaand een verslag van hoe het verder ging overgenomen uit de nieuwsbrief van “CBS De Wegwijzer”:

In november hebben heel veel kinderen een beker, pauzekoeken en limonade meegenomen voor kinderen in de Dominicaanse Republiek. Inmiddels is alles goed aangekomen op de plaats van bestemming en uitgedeeld aan de kinderen. Hieronder kunt u het verslag van Henny lezen. Bedankt allemaal voor jullie inzet! Onderaan vindt u nog een aantal foto’s.

 

Vanmorgen ben ik met Fermin naar Los Canos geweest, iedereen was heel blij, dat kunnen jullie je voorstellen! We moesten wel even uitleggen hoe de siroop gebruikt moest worden en de granen gingen er in als koek! Vanmiddag ben ik terug gegaan en heb nog de andere kinderen op de foto gezet. Verbaasde kleintjes en zo verlegen, het is daar echt achteraf. Iedereen bedankt jullie allen voor jullie mooie inzet en voor al het lekkers! Zoiets hebben ze nog nooit gekregen, jullie zijn origineel! Vooral de bekers werden met enthousiasme bekeken en uitgewisseld, iedereen moest die van de ander zien. Het is een kleine school en ze zullen jullie nog een mail sturen, dat lijkt me leuk. Even leuk om te zeggen, in de apotheek kwamen mensen uit Los Canos vertellen dat de kinderen daar limonade uitdelen aan de familie en buren! Ze zijn zo wijs met hun eigen limonadesiroop, dat iedereen mag meegenieten!

Foto 8 Foto 7 Foto 6 Foto 5 Foto 3 Foto 2